Slideshow Image

 V-am pregatit un numar de 15 sporturi indoor sau outdoor, insa cel mai important ducem adrenalina si competitia la un alt nivel prin noutatile acestei editii:

Sanie – ne vom aminti de copilarie, intr-o competitie organizata de profesionisti, regulamentul este similar cu cel de Snow Tubing, singura diferenta fiind inlocuirea colacului cu sanie. Sunt sigura ca vor fi amatori care se vor inscrie la acest sport nou care promite, fun, adrenalina si medalii si trofeu.

Badminton – deoarece avem anuntata delegatia din UK, tin sa subliniez faptul ca avem categoria OPEN si 40+ la toate probele de simplu dar si de dublu, asadar cei nostalgici nu va trebui sa mai lupte la dublu cu cei tineri.

Tir – deja traditional, insa anul acesta crestem adrenalina prin adaugarea probei de tras cu pistolul, asadar aveti optiunea de a trage cu pusca sau cu pistolul.

Alergare – avem 2 distante, una de 1,2km si una de 2,8km, feminin si masculin, OPEN si 30+

Bineinteles si sporturile deja cunoscute: Baschet 3, Biliard, Bowling, Fotbal 6, Schi Slalom Paralel si Super G, Snowboard, Snow Tubing, Tenis de masa, Volei pe zapada si Catchball.