News & Events

Supercenter - aici incepe totul !

La Corporate Games centrul de comanda este la Supercenter! Aici sunt toate informatiile si intreaga echipa care conduce activitatea, deci este important sa alocati Vineri 30 de minute pentru noi, oricand intre ora 5 si ora 8 seara. Nu  uitati sa aduceti formularul Registration Guide primit de la firma, o poza tip pasaport si declaratia de sanatate pe propria raspundere. Cu aceste trei documente veti merge la prima statie de lucru, unde veti primi ecusonul de participare. Urmatorul pas este de a va intalni cu managerul sportului Dvs, unde veti primi Souvenir Guide si toate informatiile despre programarea competitiei, regulament, norme de protectia muncii, etc. Al treilea, si utlimul, pas este de a merge la zona de cadouri Corporate Games pentru a va ridica tricoul si rucsacul Dvs. 

Datorita prevederilor legale referitoare la protectia muncii si protectia datelor personale NU este posibil sa participe la competitie decat persoanele care au fost la Supercenter si au semnat documentele in vigoare. Va rugam sa intelegeti ca aceasta cerinta este strict legata de legile in vigoare si de aceea vom refuza eliberarea ecusoanelor de participare altor persoane decat cele prezente la Supercenter, deci nu are sens sa insistati. 

Exceptii de la aceasta regula se pot face doar in baza unei cereri primite cel tarziu pana la data de 20 iunie la adresa radu.radulescu@corporate-games.ro si asta doar in cazuri de forta majora. E important sa intelegeti sa dorim sa va oferim o competitie la nivelul exigentelor Dvs si a reglementarilor legale si avem nevoie de cooperare Dvs in acest sens.


Connect with us

Contact us