Asa cum ghioceii vestesc primavara, eu va aduc vestea ca mai sunt doar 100 zile ramase pentru inscrierea la marele eveniment din 22-24 iunie.Desi pare o perioada mare, va reamintesc ca procedurile dureaza si este bine sa fiti pregatiti din timp.

Termenele limita sunt:

31 martie – transmiterea unui numar total de participanti la eveniment

1 mai – finalizarea si semnarea contractului si emiterea facturii

25 mai – inchiderea inscrierilor online si plata taxelor de participare

De mentionat ca nu vom mai face inscrieri pe formularele trimise scanat, iar cu aceasta editie intram si noi in lumea digitala, poate chiar si cu un App.

Atasat ai prezentarea atat pentru Bucuresti, cat si Summer si Republik of Sport si calculatorul de buget pentru a calcula mai usor.

 

Noutati!!!

Partenerul nostru oficial pentru proba de ciclism este Devron, iar in cadrul evenimentul, vom organiza ineditul One Minute Challange : indiferent de sportul la care va inscrieti veti avea ocazia sa pedalati timp de 1 minut, iar cine parcurge cea mai mare distanta va fi premiat, detalii despre OMC puteti gasi si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DevronBike/

Va invitam de asemenea la Salonul Bicicletei 9-11 martie sa vedeti mai exact despre ce e vorba http://www.salonulbicicletei.ro/

Marea Parada – anul acesta, schimbam peisajul, vom pleca de la Piata Charles de Gaulle, vom intra prin parcul Herastrau, prin insula Trandafirilor si vom ajunge la punctul de sosire: Beraria H, suntem siguri ca schimbarea peisajului, va fi un element benefic pt poze reusite cu gasca.

Pentru ca ne-am gandit la voi, va propunem ca dupa Marea Parada sa organizam cina in cadrul Berariei – tip bufet suedez, dar este un cost suplimentar de 65 lei/persoana.

Games Party – anul acesta ne vom distra la Beraria H, iar tematica este legata de cei 100 de ani impliniti de Romania, deci Romania 100 ! Tricolorul, portul traditional, etc. Costumatia Dvs trebuie sa reflecte cat mai bine Romania, sa fie expresiva si nu ofensatoare, sa ne faca pe toti mandri ca suntem romani

Anul acesta vom acorda premii pentru primele 8 locuri, plus un premiu de originalitate si unul al publicului, deci sansele de a castiga sunt mult mai mari decat la editiile predente si va asteptam in numar cat mai mare !

Anul acesta vor fi 2000 de participanti, iar delegatii din Israel, UK, Croatia, Olanda, Spania deja si-au anuntat prezenta la eveniment.

Reduceri – pentru inscrierile facute pana la 31 martie, beneficiati de 10% reducere

Cazari – avem pregatite 100 camere la Hotel Phoenicia si Hotel Marshal – 60 eur/noapte/camera dubla