Slideshow Image

CorporateGames, festivalul sporturilor pentru firme, care are loc in peste 20 de tari din lume, sprijina participarea echipei Romaniei la Jocurile Paralimpice, organizate in 2016, la Rio (http://www.paralympic.org/rio-2016).
Ca in fiecare an, Corporate Games Romania susține si un scop caritabil, prin competitiile organizate. Anul acesta, o parte din taxa de participare colectata va fi donata echipei care va reprezenta Romania la Jocurile Paralimpice.
„Am hotarat sa sprijinim aceasta cauza donand 1 euro pentru fiecare participant inscris la editia Winter Corporate Games de anul acesta, dar vom incerca sa convingem si partenerii si participantii competitiei sa se implice si sa sprijine echipa Romaniei la Jocurile Paralimpice. Sloganul nostru, Sport for Life cred ca se potriveste foarte bine acestei cauze, acesti tineri sportivi reusind performante extraordinare, o adevarata sursa de motivatie pentru noi toti. Ne dorim sa-i putem sprijini in toata activitatea lor, sa le incurajam alegerea de a face performanta in sport si de a promova sportul ca mod de viata” Radu Radulescu – manager Corporate Games Romania.