Corporate Games, terenul neutru din business unde se pot lega prietenii, trăi experienţe unice şi petrece timp de calitate cu colegii

La nici două săptămâni de la fluierul de final al ediţiei Corporate Games Cluj-Napoca, unii dintre participanţi îşi pregătesc primele antrenamentele pentru următorul eveniment. Alţii se bucură de timpul de calitate pe care l-au petrecut cu angajaţii şi de noile prietenii pe care le-au legat. În concluzie, sportul este singurul mod netru de a dezvolta noi prietenii, de a colabora de la egal la egal cu cei din jurul tău, dar şi de a discuta de business într-un mediu plăcut.

Înainte de a da joi startul ediţiei Corporate Games Bucharest, participanţii la evenimentul sportiv dedicat corporaţiilor ce a avut loc în luna mai la Cluj-Napoca au relatat, în câteva rânduri, experienţa pe care au avut la prima ediţie organizată în oraşul lor.

Astfel, echipa BCR se pregăteşte pentru primele antrenamente. Vor ca anul viitor să participe şi la competiţiile de CatchBall, având în vedere că au fost foarte încântaţi de medaliile şi trofeele pe care le-au primit la ediţia din acest an a Corporate Games Cluj-Napoca.

“Ne-am simţit minunat la evenimentele Corporate Games organizate la Cluj-Napoca în luna mai. Colegii mei au fost încântaţi atât pentru participare, dar mai ales pentru medalii şi trofee. Ne-am angajat să participăm în toamnă la competiţia Dragon Boat din Cluj-Napoca. dar şi în 2016, când ne propunem să încercăm şi Catch Ball. Deja ne pregătim de primele antrenamente pentru acest sport. În urma acestei competiţii, am învăţat că ai nevoie de trei ingrediente pentru a face performanţă cu Dragon Boat: AmBiţie, EChipă şi SincRon”, a povestit Darian Sima, teamleaderul echipei BCR.

Despre experienţa de la Corporate Games Cluj-Napoca, Alexandru Dragomir, teamleaderul British American Tobacco, a afirmat că evenimentul a fost o experienţă unică, pe care o trăieşte încă de la prima ediţie care a avut loc în România. “Clujul a fost surprinzător de plăcut, am regăsit parteneri vechi de întrecere, adică de la prima ediţie a jocurilor. Acum suntem chiar prieteni şi ne amintim cu deosebită plăcere de prima «confruntare» a noastră. Bineînţeles că şi aici, în inima Ardealului, am legat prietenii noi cu oameni pe care i-am întâlnit pentru prima dată", a relatat Dragomir.

De aceea, Alexandru Dragomir spune că va participa la toate ediţiile viitoare ale Corporate Games România, "indiferent că voi fi sportiv, reprezentant sau sub orice alta formă de prezenţă în cadrul acestei competiţii unice din ţara noastră. Şi abia aştept următoarea ediţie de la Cluj-Napoca!".

"Sportul este singurul mod neutru de a lega prietenii, de a privi lucrurile de la acelaşi nivel, indiferent de funcţiile din cadrul firmelor de unde vin participanţii, indiferent din ce zonă a ţării provin, o modalitatea de a socializa în cel mai plăcut mod", a adăugat acesta.

De asemenea, Mihai Hossu, director marketing Iulius Mall Cluj şi participant la Corporate Games, a subliniat că felicită organizatorii pentru iniţiativa de a aduce acest concept nou de eveniment şi în Cluj.

“Pentru mine, participarea la proba de fotbal a fost o bună ocazie de a petrece un timp de calitate alături de echipa din care fac parte, zi de zi, la job, însă, de data aceasta, dincolo de atmosfera serioasă din birou, ba mai mult, în aer liber, chiar pe terenul de sport. Prin faptul că împărtăşim aceeaşi pasiune, pentru fotbal, am reuşit să comunicăm şi în teren, la fel de bine ca şi la serviciu. Dincolo de micile scăpări organizatorice, nelipsite de la orice fel de premieră, mă bucur că am fost parte din povestea Corporate Games, la Cluj, şi sper să ne revedem cu la fel de mult entuziasm şi la ediţia viitoare!