Slideshow Image

Games Party în Centrul Vechi, desigur : bazele socializării, petrecerii şi a distracţiei în stil Corporate Games se vor face în Club Maraboo Bucureşti, situat pe str Blănari, nr 12 , Sâmbătă 13 iunie, începând cu ora 21:00.

Club Maraboo reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de distracţie pe harta cluburilor din Centrul Vechi, cu un design modern şi amenajare exotică, situat la demisol, cu un număr de 300 de persoane pe canapele şi 700 în picioare,  ne promite distracţie şi voie bună până dimineaţă. Pentru că vrem să ne distrăm şi să dansăm cât mai mult, clubul dispune de un sistem de ventilaţie performant, de asemenea pune la dispoziţie parcare privată, personal specializat şi profesionist. Toate aceste elemente vor contribui la realizarea unui Games Party de neuitat.

Nu în ultimul rând surpriza vine o dată cu concursul de costumaţie Crazy Hat ! Deoarece această tematică a avut un succes răsunator la prima ediţie Winter Corporate Games 2013, ne dorim ca aceasta să antreneze şi participanţii de la Bucureşti şi să ne lăsăm uimiţi de creativitatea lor în realizarea celei mai “nebune” pălării, şepci, jobene, etc. Evident în cel mai creativ, ingenios, dar şi nebunesc mod va fi premiat.

De menţionat că intrarea la Games Party se face pe baza unui cupon în valoare de 10 Euro achiziţionat înainte sau de la SuperCentru, incluzând şi prima băutură gratuită.