Slideshow Image

Evenimentul Winter Corporate Games se află deja la a treia ediție, în Poiana Brașov. De la an la an, creștem împreună și ne bucurăm de suportul atât al comunității brașovene, cât și al participanților care sunt alături de noi în fiecare an sau care acum ne descoperă pentru prima dată.
Dorim să mulțumim, astfel tuturor celor care într-un fel sau altul contribuie la promovarea noastră prin feedbackul oferit evenimentului, pe care ne străduim să-l perfecționăm în fiecare an.
Dar, în special vrem să mulțumim partenerilor noștri media, care ne ajută în demersul nostru de promovare al competiției:
- Kiss FM – principal partener media – ne asigură promovarea pe radio și căruia îi mulțumim pentru tot sprijinul acordat. Un parteneriat la care ținem foarte mult și care sperăm să se permanentizeze și în viitor.
- Digi24Brașov – partener media care este alături de noi în fiecare an și ne bucurăm de întreaga lor susținere. Mulțumim pentru parteneriatul oferit și sperăm într-o colaborare și la edițiile viitoare.
- I love Brasov – partener media pe online – mulțumim că ați răspuns pozitiv propunerii noastre și ne-ați oferit susținerea în demersul nostru de promovare al evenimentului Winter Corporate Games.
- Thefest.ro – parteneri media pe online – mulțumim pentru întreaga susținere care sperăm să nu se încheie doar la această ediție și cu această competiție.

Mulțumi și Antena 1 Brașov pentru că au înțeles importanța acestui eveniment pentru comunitatea brașoveană și se ocupă de transmiterea informațiilor din timpul derulării competiției.