News & Events

Noutati Corporate Games 2017

1.  Corporate Games Bucuresti 2017

Doar 7 saptamani pana la inchiderea listei de inscrieri.

Locuri limitate la Fotbal in 6, tenis de camp, badminton, pescuit si karting. Pentru evitarea dezamagirii colegilor nu amana inscrierea!

Pescuit !!! Nu ne dam doar cu barca de Dragon Boat ci venim si cu proba de pescuit la balta Sarulesti, una din cele mai titrate balti din Bucuresti, daca nu si din Romania. Echipa de 4 pescari. Pescuit stationar la crap. Rapitorii nu se puncteaza. Platica se retine. Incepem Sambata dimineata la 07:30 si terminam duminica dimineata la aceeasi ora. Castiga echipa care prinde cel mai mult peste. Accesul sustinatorilor este permis pana in ora 18:00. Doua lansete de persoana. Obligatoriu saci ecologici de pastrare a capturilor pana la cantarire.

Venim in ajutorul tau pentru promovare cu afise si flyere, doar sa imi transmiti cate sunt necesare la alina@corporate-games.ro sau 0744567123 si le trimit prin curier

 

Inregistrarea online va fi disponibila dupa 14 aprilie, pana atunci vom avea formularele de pe site. Detalii suplimentare le vei avea de la Calin. Si pentru ca ne dorim sa tinem pasul cu moda, vom avea un app care va ajuta participantii si pe tine sa ajungeti la competitiile

La catchball au confirmat participarea inca 3 echipe din Israel, fetele de la Accenture se pare ca le-au determinat sa vina si pe terenul lor. Avem o delegatie care depaseste 100 persoane, alaturi de alti invitati din Serbia, Croatia, UK, Olanda si Suedia.

Cadoul de anul acesta va fi o surpriza placuta, putin diferit de cel traditional Corporate Games. Detalii la Supercener, vineri 16 iunie 2017, de la ora 17.00

  Se cauta sponsori ! Ajutati-ne sa dam culoare si grandoare acestui eveniment. Cu un cost rezonabil firma Dvs poate fi vizibila in fata celor mai mari corporatii din Romania, si nu numai. Oferiti-le angajatilor Dvs inca un motiv sa fie mandrii de compania lor devenind sponsori ai Asociatiei Sportive Corporate Games. Detalii la Radu.

2.    Dragon Boat

In 2 saptamani vom deschide sezonul de antrenamente pe Herastrau, doar 8 saptamani la dispozitie pana la proba din iunie, 2 intervale orare de la  18:00 si de la 19:30, asteptam solicitarile pentru programare.

        

Avem si prima Regatta de primavara in 27 mai, costul este de 500 euro pentru intreaga echipa (min 12 si maxim 19). Garantam 3 curse, sistemul de calificari, recalificari si finale la 200m, adaptat insa numarului de echipe participante, iar la 400m doar o singura cursa cu intoarcere.

NOU! Avem 2 categorii Expert si Rookie pentru ca incurajam pe cei care nu au testat pana acum Dragonul sa vina si sa aiba sansa la medalii.

3.     Campionatul de volei si tir sunt in plina desfasurare si va invitam sa ne urmariti pe facebook. Mai avem locuri la fotbal si catchball. Formularele de participare sunt anexate.

 

 

Include in newsletter: 
Include in newsletter