Odată cu prima ediție Corporate Games Cluj-Napoca, am reușit să aducem clujenilor zâmbete, adrenalină, cărţi de vizită şi noi parteneri de afaceri, în weekendul 22-24 mai. Provocarea Corporate Games a fost acceptată, emoțiile și adrenalina au atins cote maxime, iar întreaga experiență s-a încheiat cu succes. Cei mai buni corporatişti clujeni și-au revendicat trofeele duminică și se pregătesc acum pentru finala de la București şi, mai departe, pentru World Corporate Games, la toamnă, în New Mexico.

Echipele participante la Corporate Games Cluj-Napoca s-au întrecut la 10 sporturi – baschet, biliard, bowling, alergare, Dragon Boat, fotbal în 6, tenis de masă, tenis de câmp, înot, s-au distrat și au legat noi prietenii, în spiritul Sport for Life.

Dragon Boat, sportul vedetă la Cluj-Napoca

Dragon Boat a reprezentat marea atracţie, sportul care a stârnit curiozitatea clujenilor. Atât participanții, cât și spectatorii au fost încântați de spectacolul dat pe lacul din Gheorgheni, unde cei doi “dragoni”, conduși de 10 vâslași, un toboșar și un cârmaci s-au întrecut, pentru a-și desemna câștigătorii.

Prima ediție – un real succes

Al doilea sport, ca atractivitate, a fost, binenînțeles, fotbalul, cu 13 echipe înscrise. Competiția a fost strânsă și aici, participanții dând dovadă de multă ambiție pe terenul de sport. Ceva mai lejere au fost probele de bowling și billiard, unde companiile au socializat între ele și au pus bazele unor noi prietenii şi relaţii de business.

Întreaga experiență a fost îmbrățișată cu entuziasm de către cei înscriși, aproximativ 350 la număr, care s-au distrat și s-au relaxat făcând mișcare. Bătălia pentru locurile fruntașe a fost strânsă, spiritul de echipă și competitivitatea clujenilor fiind mai mult decât evidente. Învingătorii de la fiecare dintre cele 10 sporturi au plecat acasă cu medalii de aur, argint și bronz, iar companiile cu cele mai multe performanțe au câștigat râvnitele trofee Corporate Games.

Învingătorii se pregătesc pentru finale

Echipele de pe locurile întâi se pregătesc acum pentru finalele de la București, care vor avea loc între 11 și 14 iunie, cu posibilitatea de înscriere la 15 sporturi! Miza este mare, întrucât victoria înseamnă, de această dată, participarea la World Corporate Games, marea finală mondială, din New Mexico, alături de reprezentanții celor 28 de țări înscrise în circuitul Corporate Games.

Mai multe surprize, la a doua ediție Corporate Games Cluj-Napoca

În curând vom începe demersurile pentru o a doua ediție a jocurilor corporatiste în Cluj-Napoca, în cadrul căreia participanții vor avea la dispoziţie mai multe sporturi din care să aleagă. Unul din acestea este Catchball-ul, sportul care a stârnit o adevărată “Catch-manie” în lumea întreagă. O combinație între volei și handbal, Catchball-ul e mai ușor de jucat și mai distractiv, stimulând spiritul de echipă, ceea ce îl face perfect pentru o sesiune antrenantă de teambuilding!

Mulțumim, Cluj-Napoca, pentru primirea călduroasă și ne revedem în toamnă!