Corporate Games Romania organizează primul campionat de Catchball din România!

Evenimentul este destinat companiilor din Cluj-Napoca și va avea loc în data de 4 aprilie 2015, în sala de sport a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” (Str. Alexandru Vaida-Voevod nr. 55, Cluj-Napoca).

”Catchball” este o noutate in domeniul sportului: asemănator voleiului, a cucerit imediat prin simplitate si accesibilitate. Practic, se inlocuiește lovirea mingii cu prinderea ei. Este un sport care ”provoacă dependență”.

Corporate Games România este un concept construit pe ideea că sportul poate fi unul dintre cele mai bune mijloace pentru teambuilding și comunicare internă și externă.

Astfel, cu ocazia lansării noului concept sportiv, ”Catchball”, Corporate Games oferă firmelor clujene atât oportunitatea de a testa jocul și de a-și consolida comunicarea internă, cât și posibilitatea de a-și crea conexiuni și potențiale parteneriate cu celelalte companii participante.

Înscrierile se fac prin e-mail (cu datele firmei), la adresa: cluj@corporate-games.ro, până în data de 31 martie.

PACHET PARTICIPARE: 100 € / echipă
Numărul participanților/ echipă: 8 + 2 rezerve.

Bonus: Membrii echipelor participante se pot antrena GRATUIT în fiecare joi, de la 18:00, la sala de sport a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”.

Programările se fac la adresa de e-mail: alinbaciumarius@yahoo.com