Slideshow Image

Competiţia va fi organizată în perioada 13-15 mai, în mai multe locuri din oraş, printre care bazele sportive Unirea si Transilvania, Sala Iulius Hategannu şi lacul Iulius Mall. Participanţii vor putea alege între o larga gama de sporturi la care să se înscrie: baschet, biliard, bowling, dragon boat, fotbal în şase, catchball, tenis, volei şi tenis de masă.

Câştigătorii vor fi înscrişi automat în finala de la Bucureşti, cu întreceri la 15 sporturi, care va avea loc între 24 şi 26 iunie. Mai departe, câştigătorii finalei naţionale vor reprezenta echipa României în cadrul World Corporate Games, programată în 2017 in Texas, USA !

„Pe baza expertizei de peste 20 de ani în evenimente de talie mondială, organizăm, promovăm şi conducem întreceri sportive într-un mediu corporatist. Misiunea noastră este să aducem oamenii împreună prin sport şi să încurajăm moralul, spiritul de echipă, un stil de viaţă sportiv, sănătos, relaţiile de afaceri şi integrarea socială", au declarat organizatorii.

De-a lungul anilor, la Corporate Games au participat peste un milion de persoane şi 18.000 de firme mari, medii, mijlocii şi mici de pe cinci continente. Prima ediţie din ţară a avut loc la Bucureşti în mai 2012, apoi s-a inaugurat in 2013 Winter Games pentru sporturile de iarnă la Braşov, iar anul trecut a avut loc prima editie la Cluj.

Conceptul Corporate Games

Corporate Games este cunoscut drept cel mai mare eveniment sportiv din lume, ce promovează sportul în masă pentru amatori, mişcarea şi valorile generale ale sportului în rândul angajaţilor din corporatii. Este o combinaţie între sport, business şi turism, reunită într-o competiţie mondială între corporaţii similară cu Jocurile Olimpice.