Chiar daca suntem in plin sezon de concedii si vara pare nesfarsita, noi pregatim intens prima editie Summer Corporate Games, perioada va fi 1-3 septembrie, iar locatiile sportive vor fi in Mamaia.

 Echipa voastra din Sud-Est merita o competitie corporatista de anvergura ? Summer Corporate Games ar putea fi solutia perfecta !

Stim cu totii ca in cei din Bucuresti sunt rasfatati cu un numar (poate prea) mare de competitii sportive de tot felul, dar ce ne facem cu ceilalti din regiuni, care trag si ei din greu si mereu vocifereaza ca nu sunt sprijiniti ?

Simplu : solutia este Corporate Games ! Pe 1-3 septembrie organizam pentru zona de Sud-Est la Mamaia Summer Corporate Games !

 Cele 8 sporturi de care se pot bucura colegii sunt: Fotbal pe nisip, Volei pe nisip, Catchball pe nisip, Alergare, Inot, Dragon Boat, Tenis si Bowling.

 

Avem reduceri pentru inscrierea la sporturi de echipa si reduceri pentru inscrierea pana in 15 august.

 

IMPORTANT : Inscrierea la alergare si sau inot poate fi cumulata cu inscrierea la un alt sport, de exemplu Ion Ionescu se inscrie la Dragon Boat cu echipa, dar se poate inscrie si la Alergare si Inot.

  Duminica de la ora 11 cei care au terminat probele pot sa încerce ceva deosebit: tenis pe plaja, baschet 3 pe plaja si Dragon Boat pe mare - dacă avem condiții 

 Va așteptam sa va cunoasteti colegii prin sport si sa concurați cu iubitorii de sport din Constanta , Mangalia si Tulcea. Va promitem o competiție Corporate Games cu totul specială , mai ales ca avem parteneri Primaria Constanta si Directia Județeana de Tineret si Sport.

 Noi aducem soarele, plaja, sportul, iar pe voi va așteptam sa veniți cu energia si bucuria de a ne revedea la un nou eveniment Corporate Games