Slideshow Image

Din 11 Octombrie 2016 dam startul unei noi competitii sportive pentru corporatisti : Campionatul de volei din cadrul Republik of Sport.

In fiecare zi de marti avem programate doua meciuri, de la ora 1900 respective 19.45. Accenture, BAT, Genpact si ASE se vor intrece in aceasta editie inaugurala, primele locuri in fiecare liga urmand a fi premiate cu prestigioasele medalii Corporate Games. In plus, castigatorii vor participa la Winter Games la volei pe zapada fara plata taxei de participare, ca o recunoastere a valorii acestei echipe.

Va urma din 15 februarie 2017 editia de primavera a acestui campionat, medaliatii cu aur urmand a merge la editia de vara din Bucuresti, in tricourile de campioni.

Republik of Sport este un nou concept, care presupune organizarea de competitii de tip campionat, care se deruleaza pe 1-2 luni, cu etape saptaminale si ierarhizare in ligi in functie de nivelul de joc. In afara de volei, Republik of Sport mai are in portofoliu si intreceri de fotbal in 6, baschet in 3, catchball si fotbal-tenis.

Prin cele doua competitii, Corporate Games si Republik of Sport, se creeaza un cadru organizatoric adecvat pentru activitati sportive pe parcursul intregului an, contribuind la implicarea angajatilor pe mai multe paliere in spiritul Sport for Life !