News & Events

Newsletter Winter CG 2019

Oficial, am inceput inscrierile pentru Winter si deja au venit cereri de la CGS, Harsha si Waters din Brasov, dar si de la companii din UK, care deja si-a inscris o delegatie de 20 de iubitori de badminton la categoria 40+ care abia asteapta sa intre in competitie cu practicantii de la noi din aceeasi categorie de varsta.

Editia cu numarul 7 Winter Corporate Games se doreste a fi cea mai frumoasa, colorata si numeroasa de pana acum.

Cazare: Important si URGENT

Fotbal @ Summer Corporate Games

Anul acesta am schimbat putin formatul, pe baza experientei primei editii. Vom juca pe cel mai bun teren din Constanta, cel de lang Hotel Yaki. Suprafata a fost complet schimbata anul trecut si este locul in care echipa lui Hagi se va antrena la iarna, in balon. Deci, vom juca in etapa de calificari in grupe de 4, iar primele doua merg mai departe in eliminatorii si finale Avand in vedere posibilitatea unor temperaturi mai ridicate, vom incepe meciurile sambata 25 august de la ora 8. Fiecare meci va consta din doua reprize de minim 10 minute.

Parada + Games Party= all in one

Anul acesta am schimbat traseul pentru marea Parada, deci nu mai plecam de pe strada Franceza, ci ne intalnim la 19.30 la intrarea in Herastrau dinspre Piata Charles de Gaulle, cunoscuta si " la televiziune" . Aici este statia de metrou Aviatorilor, dar si autobuzele 131, 331, 282, 301 si 305. In fata statuii marelui om de stat va fi o formatie de tobe si majoretele, deci cred ca ne veti vedea/auzi de departe. Plecam prin parc pe frumoasa alee cu cariatide, apoi pe langa Expo Flora coborand spre lac.

Supercenter - aici incepe totul !

La Corporate Games centrul de comanda este la Supercenter! Aici sunt toate informatiile si intreaga echipa care conduce activitatea, deci este important sa alocati Vineri 30 de minute pentru noi, oricand intre ora 5 si ora 8 seara. Nu  uitati sa aduceti formularul Registration Guide primit de la firma, o poza tip pasaport si declaratia de sanatate pe propria raspundere. Cu aceste trei documente veti merge la prima statie de lucru, unde veti primi ecusonul de participare.

Open to all for the benefit of all

Pentru a da posibilitatea unui numar cat mai mare de participanti sa se inscrie la sporturile de echipa, am decis sa crestem limita maxima, astfel incast sa fie un numar suficient pentru antrenamente, deci dubalnd numarul de jucatori din teren astfel :

Baschet : minim 7 maxim 10

Baschet 3 = minim 4 maxim 6

Catchball : minim 8 maxim 12

Volei : minim 8 maxim 12

Dragon Boat : minim 12 maxim 24

Fotbal : minim 11 maxim 22

Pagini