News & Events

Sand Games , Kavala mai 2020

On Saturday, 9th of February 2019, Pythia SCE and her partners,ASD MARGHERITA SPORT E VITA BASKET (MSV) from Italy, ASOCIATIA SPORTIVA CORPORATE GAMES (Corporate Games) from Romania, Fundación Red Deporte y Cooperación (Red Deporte) from Spain,

Tenis ball hit out

Anul acesta vom introduce la Marea Parada si TEnis ball hit out, oferind cadouri celor prezenti . Impreuna cu Mega Image si Editura Art am pregatit multe cadouri pentru cei prezenti, Tot ce aveti de facut este sa prindeti una din mingiile de tenis pe care le vom trimite de pe scena ! Festivitatile vor incepe cu competitia de copii, urmata de ceremonia de premiere pentru sporturile care se incheie sambata. In continuare va fi coborarea cu torte si apoi momentul magic al lampioanelor chinezesti si Tenis ball hit out. Nu ratati acest eveniment unic din cadrul Winter Corporate Games !

Va invitam la Amsterdam !  Sport
1 Badminton
2 Basketball
3 Beach Volley

Fonduri europene 2018

Duminica 27 Ianuarie organizam Work shop Fonduri UE pentru activități sportive, împreuna cu experții de la Instititului pentru cercetare in sport !

Un an cu multe provocari

Toate cele mai bune urari de la echipa Corporate Games si un 2019 plin de realizari, succese si ... medalii . Pentru acest an pregatim noi provocari pentru comunitatea Sport for Life ata in Romania cat si la nivel mondial :

25-27 ianuarie WInter Games - vine cu proba de sanie, iar la Marea Parada cu Tenis Ball Hit out, oferind premii celor prezenti la acest frumoas eveniment. 

14-16 June 2019 Bucuresti  Corporate Games  aduce Padbol si chiar handbal

Pagini