Slideshow Image

Partenerii nostri in Domeniul medical vor fi Serviciul Municipal de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si Clinica medicala Liberty Center.
Sunt sigur ca stiti totul despre Serviciul de Ambulanta, unde Dna Alice Grasu reuseste sa faca adevarate minuni, despre Liberty Center, care ne va asigura medici si asistente la locatiile sportive, ar fi de mentionat cate ceva :

Conceput sa ofere servicii medicale de calitate, LIBERTY MEDICAL CENTER dispune de o locatie generoasa si confortabila de 600 mp situata in centrul localitatii si usor accesibila tuturor pacientilor.
In cadrul centrului functioneaza si un punct de recoltare analize, probele fiind prelucrate local sau in centre de renume din Bucuresti.
ECHIPA MEDICALA se distinge prin experienta deosebita si calificari impresionante in spitale universitare din tara. Este o echipa tanara, entuziasta si flexibila.
Ingredientele care stau la baza relatiei noastre cu pacientii sunt comunicare, atentia si profesionalismul.
Prin ceea ce face incercam sa mentinem si sa imbunatatim sanatatea pacientilor nostri.

Pe mine m-a impresionat eficienta si energia celor patru medici care au fondat clinica, si dorinta lor de a realiza in Romania servicii medicale de nivel European.
In plus, Liberty Center este una din cele mai bune solutii pentru Medicina Muncii, si noi toti am intrat in legalitate  simplu si mult mai ieftin decat ma asteptam.
In urma negocierilor cu echipa medicala, am obtinut si o reducere pentru toate firmele participante la Corporate Games Bucuresti 2015, atat pentru contractele de medicina muncii cat si pentru consultatii individuale ale angajatilor Dvs. Veti avea ocazia sa va intalniti cu ei la Supercenter Joi 11 iunie, pentru detalii.

Deci, fiti fara grija, avem suportul medical care sa ne ofere confortul ca putem da tot ce e mai bun in noi la Corporate Games, sub supravegherea atenta a echipelor medicale profesioniste.