Slideshow Image

Mulțumim CGS România, anul acesta sponsor și partener platinum al competiției Winter Corporate Games 2015.

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing prezenți, încă din anul 2002, pe piața din România. CGS România își desfășoară activitatea în 4 sedii din România, prin cei aproape 3000 de angajați, fiind, în prezent, cea mai mare companie de tip support center din țară.

Pentru al doilea an consecutiv, CGS România intră în competiția Winter Corporate Games, de data aceasta din postura dublă de participant și partener platinum al celei mai importante competiții sportive dedicată companiilor, din România.

Anul trecut, CGS România s-a alăturat celor peste 35 de companii și corporații, reprezentate în cadrul Winter Corporate Games câștigând cu echipa participantă importante medalii și locuri de top în cadrul competiției noastre. Anul acesta, echipa CGS România va fi reprezentată de aproape 130 de angajați care vor participa la mai multe probe sportive, hotărâți să dovedească că sunt un adversar puternic și o echipă unită.

 

Le urăm mult success în cadrul competiției și le mulțumim pentru întreaga susținere!