Corporate Games pune Clujul in miscare!

Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporatii, cel mai mare eveniment sportiv din lume, care are loc in 28 de tari din lume, vine in 2015 la Cluj, de Zilele Clujului!

Competitia sportiva va fi organizata in perioada 22 - 23 mai, in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca, Universitatea Babes-Bolyai si Iulius Mall, in mai multe locuri din oras, printre care: Baza sportiva „Iuliu Hatieganu”, Sala Polivalenta, sau lacul Iulius Mall.

Participantii pot alege intre 12 sporturi diferite la care sa se inscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, ciclism, dragon boat, fotbal in 6, inot, sah, tenis, volei si tenis de masa.

Castigatorii competitiei din Cluj vor fi inscrisi automat in finala de la Bucuresti, cu intreceri la 15 sporturi, care va avea loc pe 11-14 Iunie 2015. Mai departe, castigatorii finalei nationale vor reprezenta echipa Romaniei in cadrul World Corporate Games, programata in luna noiembrie, in New Mexico, Mexic.

Peste un milion de persoane si 18.000 de firme mari, medii, mijlocii si mici de pe 5 continente au luat parte, de-a lungul anilor, la Corporate Games.