Slideshow Image

Intrecerile pline de adrenalina la  Fotbal in 6 se vor tine pe Sud Arena, complexul sportiv aflat la adresa Şos. Vitan Bârzeşti 5-7, Sector 4, Bucureşti.

Vineri 13 si Sambata 14 Iunie vor avea loc calificarile in grupe, acestea fiind urmate Duminica 15 Iunie de probele eliminatorii, finalele si ceremoniile de premiere.

Echipele de Fotbal in 6 vor fi compuse dintr-un portar si 5 jucatori, iar fiecare echipa are minim 2 rezerve.

Important de retinut este ca vor fi doua modificari fata de editiile anterioare:

  • Vom va juca mai mult, adica 2 reprize a cate10 minute cu o pauza de 2 minute intre ele.
  • numarul maxim de rezerve permise pentru fiecare echipa a crescut de la 4 la 6 jucatori

In spatiul de joc, antrenorul sau managerul echipei va avea acces gratuit pentru a-si putea coordona echipa pe tot parcursul competitiei.

Corporate Games 2014 incepe pe 12 Iunie, simultan cu meciul inaugural FIFA World Cup care se tine anul acesta in Brazilia. Nu numai ca incepem deodata cu unul din cele mai mari campionate de fotbal din lume, dar vom juca si cu aceeasi minge, mingea oficiala FIFA World Cup Adidas Brazuca. Si ca sa intram in atmosfera de campionat international de fotbal, vom viziona impreuna meciurile de la ora 13:00 intre Mexico si Cameroon, la 16:00 intre Olanda si Spania, iar meciul de la 18:00 va propunem sa il vizionam la o bere, vineri.

Campionii de anul trecut la proba de Fotbal in 6 au fost cei de la Decathlon Romania si echipa de fete care a fost campioana a fost Genpact.

Ne vedem la SuperCenter, Joi 12 Iunie, ora 17:00 la World Trade Center Bucuresti, piata Montreal, nr. 10, Sector 1, in sala Cupola.

Pentru detalii contactati Sport Manager-ul Fotbal in 6: Eduard Wagner, 0740004549