Slideshow Image

Pentru a putea sa ne bucuram impreuna de success-ul editiei si pentru a avea ocazia sa va cunoastem mai bine, dupa fiecare editie Corporate Games, organizam o petrecere de neuitat.

Anul acesta vom dansa impreuna la The Tube Club, noul club concept Londonez din centrul vechi. The Tube Club se afla pe strada Lipscani, nr. 30-34 si are loc pentru 500 de persoane. Pentru cei prea obositi dupa sport, clubul are 240 de locuri pe scaune de metrou.

Tema petrecerii este British Style. Incepand cu stilul vestimentar si pana la coafuri si accesorii, stilul britanic poate fi reflectat in sute de feluri.

Concursul nostru va premia originalitatea, efortul depus si impactul costumatiei, participantii fiind, ca de obicei, cel mai exigent juriu. Premiul va fi un City Break la Londra!

Bilete vor fi disponibile si la Supercenter si costa 45 Lei plus TVA,  iar pentru cei care au rezolvat deja problema, le vor gasi la Team Leaderi.

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a ne distra impreuna, Sambata, 14 Iunie 2014 la ora 21:00. La intrarea in club veti primi o bratara si un voucher pentru a-l folosi la bar pentru una dintre urmatoarele bauturi: Vodka tonic, Vodka cranberry, Vodka energy, Vodka orange, Whisky cola, Whisky energy, Tuborg, Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Granini, Cafea, Prahova Valley Feteasca Alba sau Prahova Valley Pinot Noir - pahar.

Pentru intreaga seara, The Tube Club ofera 20% reducere pentru toate bauturile din meniu, insa aceasta reducere este obtinuta doar daca purtati bratara oferita la intrare.