Slideshow Image

Invitații vor avea parte de jocuri interesante care vor scoate la iveală creativitatea și spontaneitatea fiecăruia pentru a crea o atmosfera relaxantă și plină de distracții.

Regulamentul jocului presupune ca fiecare participant să poarte un tricou alb care să aibă imprimate două cuvinte (față-spate), cuvinte care îl vor reprezenta pe parcursul întregii seri. Jocul cu mesajele presupune formarea de echipe, din minim 3 - maxim 6 persoane. Echipele astfel formate vor trebui să alcătuiască propoziții interesante cu ajutorul cuvintelor de pe tricouri. Cu cât mai multe propoziții formate prin combinarea cuvintelor de pe tricouri, cu atât mai multe puncte câștigate. Cuvintele pot fi combinate în orice fel posibil, atât de pe fața, cât și de pe spatele tricoului, regula fiind doar ca propozițiile formate să aibă subiect, predicat și înțeles. Se punctează și schimbarea ordinii cuvintelor în cadrul aceleiași propoziții.

Pentru destinderea atmosferei și pentru a reflecta tema petrecerii, invitații vor fi încurajați să comunice cât mai mult prin intermediul mesajelor scrise, dar nu pe telefon, ci pe bilețele.

Tot în spiritul comunicării scrise, va exista amplasat un panou unde invitații sunt încurajați să descrie într-un cuvânt experiența lor Corporate Games și să atașeze bilețelul pe panou.

Distracție plăcută!