News & Events

Parada + Games Party= all in one

Anul acesta am schimbat traseul pentru marea Parada, deci nu mai plecam de pe strada Franceza, ci ne intalnim la 19.30 la intrarea in Herastrau dinspre Piata Charles de Gaulle, cunoscuta si " la televiziune" . Aici este statia de metrou Aviatorilor, dar si autobuzele 131, 331, 282, 301 si 305. In fata statuii marelui om de stat va fi o formatie de tobe si majoretele, deci cred ca ne veti vedea/auzi de departe. Plecam prin parc pe frumoasa alee cu cariatide, apoi pe langa Expo Flora coborand spre lac. Traseul continua pe Insula Trandafirilor, pe langa Muzeul Satului si ne oprim intre Hard Rock Cafe si Beraria H, la scena Corporate Games. Defilarea va fi putin mai lunga decat in anii trecuti, undeva la 20-25 minute si vom parcurge alei asfaltate, altele pietruite, deci atentie la incaltari sa fie comode si stabile. La scena vom avea o demonstratie de talent si excelenta oferite de trupa de percutie si majorete in jurul orei 20.20 iar la 20.30 cred ca terminam cu Tenis ball hit out. 

Pana la Games Party programat la 22.00 este timp suficient pentru a organiza cina echipei Dvs la Beraria H pe terasa, unde se va putea urmari si meciul Serbia - Elvetia de la ora 21.00 Fie daca decideti sa comandati a-la-carte, sau alegeti meniul Corporate Games (3 feluri + 2 beri la 75 lei/persoan), ar fi bine sa rezervati acum locuri, altfel terasa va fi plina, fiind sambata seara si meci. Tot ce aveti de facut este sa dati un email la alina@corporate-games.ro pana luni 18 iunie si noi rezolvam cu rezervarea. Daca decideti sa luati meniul Corporate Games vom plati noi la Beraria H si facturam dupa eveniment numarul de oameni x 75 lei. 

Games Party va fi pe terasa, in premiera pentru petrecerile noastra, iar formatia Joy ne va antrena la dans, asa cum au facut-o la Awards Ceremony anul trecut. Fiecare participant la acest eveniment va primi o bratara de acces in zona VIP si un cupon pe care il poate schimba la bar cu o bautura la alegere. 

Speram ca veti veni in numar cat mai mare la Parada si Games party si nu uitati de tematica concursului de costume din acest an : Romania 100, costume traditionale romanesti. Cred ca este o tema generoasa si deabia asteptam sa auzim frumoasele povesti ale costumelor pe care le veti aduce.