Slideshow Image

Bianca Gheorghiu @ WNS a participat la proba de laergare, impreuna cu Ovidiu Canpeamnu de la Draexlmaier.
Iata ce ne-a scris :
Am avut o experienta frumoasa la Liverpool si as reveni acolo si cu alta ocazie.
Drumul a fost relativ simplu, cu avionul pana la Londra si de acolo un tren pana la Liverpool. Se gasesc si variante unde schimbi si variante directe.
Inscrierea a fost bine organizata, desi cu jumatate de ora inainte coada era imensa, dupa ce s-au deschis usile, s-a inaintat repede. Eu am avut cazare la Hotel Indigo, 4 stele, aproape de port, dar si de Supercentru, la 10 minute.
Organizatorii au fost amabili, oricum englezii sunt renumiti pentru politetea lor si arta de a face conversatie, asa ca ne-am lamurit rapid cu neclaritatile pe care le mai aveam legate de proba de alergare.Acolo am primit numarul de concurs si revista competitiei impreuna cu cardul de participant.
Ni s-au dat mici cadouase, de la sponsori, si un tricou cu Corporate Games.
In ziua competitiei (am ajuns cu taxiul la parcul respectiv, era ceva mai departe), ne-am descurcat cu orientarea, nu a fost greu (vorbesc la plural, pentru ca la alergare am avut un coleg, pe Ovidiu de la Pitesti) sa intram pe pista si apoi in sala unde mai faceam odata inscrierea. Practic am dat cu subsemnatul si s-au confirmat participarile la categorii.
Am mai avut timp de o incalzire mica, oricum eu au asezat covorul electronic in ultimul moment. Nu au fost foarte vocali coordonatorii probei, nu au avut vreun microfon, ne-au solicitat sa ne adunam la start si au strigat startul dupa ce au reluat descrierea traseului. S-a pornit de pe pista de atletism si s-a iesit in parc, pe alei, la 5 km se dadeau 2 ture de parc, la 10 km, 4 ture, iar finishul era tot pe pista de atletism. Au avut puncte de hidratare doar pentru final, pentru ca era pe pista o masa cu pahare cu apa, s-au gandit probabil ca la distante mici nu avem nevoie de mai mult. oricum se mai alerga cu apa in mana.
Nivelul sportivilor a fost inalt, imi dadeam seama ca sunt persone pasionate de alergare si maratoane. un motiv pentru mine sa ma antrenez mai bine la anul :) A plouat 2 treimi din proba, dar a fost ok in final, nu am murit de caldura cum pateam in Bucuresti.
Dupa ce s-au terminat toate probele, s-au afista timpii la sala de inscriere si apoi s-a tinut premierea pe pista. Majoritatea medaliilor au fost luate de englezi.
La parada am stat foarte putin, era foarte multa galagie, poate era altceva daca eram cu o echipa mai mare. La party nu am fost.
Am preferat sa ne plimbam prin oras si sa vedem cat mai multe.
Partea cu docurile e foarte frumoasa.In rest populatia se concentra mai mult prin malluri si baruri, pe strazi nu erau prea multi localnici.