Slideshow Image

Proba de Tenis de camp se va tine pe Sud Arena, complexul sportiv aflat la adresa Şos. Vitan Bârzeşti 5-7, Sector 4, Bucureşti.

Calificarile in grupe de 4 sau 5 (individual si dublu) se vor tine Vineri 13 si Sambata 14 Iunie, urmand ca Duminica 15 Iunie sa se joace tururile eliminatorii si finalele.

Participantii care s-au inscris la proba de Tenis de camp au inclus in taxa de participare dreptul de a juca si la individual si la dublu.

Important de retinut este ca anul acesta vom juca si in grupe si in eliminatorii si finale un set complet (primul la 6 games).

Competitia de Tenis de camp va avea loc cu o saptamana inainte de startul celui mai mare turneu de tenis din lume, Wimbledon. Va asteptam sa ne facem impreuna incalzirea prin turneul de tenis Corporate Games!

Felicitari campionilor de anul trecut : Hester Steneker(Philip Morris), Ionel Iliescu(Enel) , Ionut Enache(Opel Romania), Mihaita Neagu(Schaeffler Romania), Duta Popescu si Stefania Monica Vasilescu(British American Tabacco), Daniel Baciu si Ionel Iliescu( Enel), Dan Balamat si Constantin Rudnitchi(The Money Channel), Jan Steneker si Hester Steneker (Philip Morris).

Ne vedem la SuperCenter, Joi 12 Iunie, ora 17:00 la World Trade Center Bucuresti, piata Montreal, nr. 10, Sector 1, in sala Cupola.

Pentru detalii contactati Sport Manager-ul Tenis de camp: Valentin Raiciu, 0721340372