Slideshow Image

Ca orice alta competitie sportiva, ne recompensam campionii cu medalii si trofee la Corporate Games.

Medaliile Corporate Games sunt oferite ca o recunoastere a rezultatelor individuale ale participantilor la fiecare sport. Locul 1, 2 si 3 la fiecare sport vor primii medalii de aur, argint si respectiv bronz. Toti membrii de echipa vor primi medalii. Decernarea medaliilor se va face la sfarsitul fiecarei probe sportive si rugam castigatorii sa faca tot posibilul sa participe la ceremonie.

Trofeele pe Sporturi se acorda companiilor care au acumulat cele mai multe puncte la un sport. Punctele se obtin astfel: locul I primeste 8 puncte, locul II 7 puncte, locul III 6 puncte s.a.m.d. pana la locul VIII care primeste 1 punct.

Trofeul Medaliilor se acorda celei mai competitive Organizatii din cadrul Corporate Games 2014, care reuseste sa obtina cele mai multe medalii la fiecare sport.

Trofeul Diviziilor este acordat Organizatiei care acumuleaza cele mai multe puncte in divizia respectiva. Companiile si organizatiile sunt impartite in Divizii pe baza numarul de participanti astfel:

Trofeul Sport for Life Grande Award este acordat de noi companiei care valorifica si promoveaza sportul ca stil de viata sanatos intre angajatii sai. Aceasta este inmanat companiei cu cel mai mare numar de participanti la Corporate Games 2014.