News & Events

TEAMbuilding Corporate Games

Știm cu toții că ieșirea din starea de izolare este una din cele mai mari provocări ale acestui secol, iar companiile care vor decide să investească în welness, engagement și spirit de echipa vor ieși cu siguranță învingătoare.
Corporate Games va oferă o gama largă de acțiuni sportive gen team building, de la sesiuni de Dragon Boat și catchball până la competiții cu mai multe sporturi cu precădere afară, astfel încât echipa Dvs va fi în siguranță.

Prima ieșeala pe Herăstrău cu Dragon Boat !

Miercuri 1 iulie 2020 am programat prima ieșire pe apă pe Herăstrău, cu o întârziere de peste 2 luni datorită dragului nostru COVID19.
Va așteptăm toată ziua la un demo gratuit cu una din bărcile noastre, tot ce aveți de făcut este să programați sesiunea la Alina la 074557123.
Deoarece siguranța și sănătatea Dvs este cel mai important factor, am pus la punct un plan special de protecție, astel :
1. Pagaile sunt dezinfectate cu Alcool izopropilic 98% după fiecare echipaj, separandu-le pe cele curate de cele utilizate în cursa

Bucuresti Corporate Games 11-13 septembrie 2020

Ne pregatim pentru o noua editie Corporate Games in toamna, iar antrenamentele vor incepe probabil dupa 1 iulie, in functie de reglementarile legale.
Va asteptam si la un teambuilding cu Dragon Boat pe Herastrau, zilnic de luni pana sambata.
Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la 0732007270 sau radu.radulescu@corporate-games.ro

Bucharest Corporate Games 2020

De-abia asteptam sa ne vedem in Septembrie, la Bucuresti Corporate Games.
Vom avea multe sporturi, dar rege va fi desigur fotbal in 6, dar si FIFA 20 pe Playstation, in echipe de 2 jucatori.

Vom mai avea competitii si la baschet, pescuit, baschet, volei si nu in ultimul rand catchball si Dragon Boat.

Inscrierile ramin deschise pana la vara, iar pentru partenerii care decid sa ne intinda o mana de ajutor in aceasta perioada dificila, prin semnarea unui contract de sponsorizare, le garantam locuri la orice sport si intrare gratuita la Games Party.

Erasmus+ Sand Games Project

On the 15th – 17th of February 2020, the fourth meeting of the partners of the “Sand Games for Social Inclusion” program will be conducted in the city of Madrid in Spain. The meeting is organized by Red Deporte organization (Spain) and the host Carlos De Carcer Hurtado and partners from Greece, Italy, Romania and Spain are going to participate. The basic element of this meeting will be the Official Press Conference of the SAND Games Pilot in public. All partners will be participating in this conference and the Official Implementation day of the event will be announced to the public.

Pages


Connect with us

Contact us