POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE CORPORATE GAMES

 

Data intrării în vigoare: 01.02.2017

CORPORATE GAMES ROMANIA si Sport Award SRL (compania care detine drepturile de operare Corporate Games in Romania, în calitatea sa de Operator de date cu caracter personal) ştim cât de importantă este confidenţialitatea datelor clienţilor noştri şi luăm toate măsurile să comunicăm cât mai clar modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim, transferăm şi stocăm datele dvs. Prezenta Politică de confidenţialitate explică practicile noastre privind confidenţialitatea. Prezenta Politică de confidenţialitate se aplică tuturor site-urilor web sau aplicaţiilor online Corporate Games care se referă la sau conţin linkuri către Politica de confidenţialitate (denumite colectiv „Serviciile” noastre). Aici este inclusă şi asistenţa pentru clienţi legată de aceste site-uri web sau aplicaţii online.

Cu toate că prezenta Politică de confidenţialitate se aplică tuturor Serviciilor noastre, suplimentar am prevăzut anumite dispoziții specifice privind confidenţialitatea, care conţin informaţii suplimentare despre practicile noastre în legătură cu anumite Servicii. Aceste prevederi suplimentare se aplică modului în care utilizaţi respectivele Servicii.

Rețineți că Politica de confidențialitate se poate aplica, de asemenea, indiferent dacă utilizaţi un computer, un telefon mobil, o tabletă sau un televizor ori alt dispozitiv pentru a accesa Serviciile noastre. Este important să citiţi cu atenţie Politica de confidenţialitate, deoarece, de fiecare dată când utilizaţi Serviciile noastre, acceptaţi practicile pe care le-am descris în Politica de confidenţialitate şi dispozițiile suplimentare la aceasta.

De asemenea, este important să verificaţi frecvent actualizările Politicii de confidenţialitate. Dacă actualizăm Politica de confidenţialitate, vă vom informa cu privire la schimbările pe care le considerăm esenţiale, introducând o notificare despre Serviciile corespunzătoare. Accesând sau utilizând Serviciile noastre după notificarea modificărilor, acceptaţi noile practici prevăzute în actualizare. Cea mai recentă versiune a Politicii de confidenţialitate va fi întotdeauna disponibilă aici http://www.corporate-games.ro/ro/politica-de-confidentialitate. Puteţi verifica „data intrării în vigoare” postată în partea superioară pentru a afla când a avut loc ultima actualizare a Politicii de confidenţialitate."

 

CARE SUNT INFORMAŢIILE PE CARE LE COLECTĂM?

 

Informaţii pe care le furnizaţi direct

Unele Servicii vă permit să ne furnizaţi informaţii direct. De exemplu:

•unele dintre Serviciile noastre permit utilizatorilor să creeze conturi sau profiluri. În legătură cu aceste Servicii, este posibil să vă solicităm furnizarea anumitor informaţii despre dvs., pentru configurarea contului sau a profilului. De exemplu, atunci când creaţi un cont Corporate Games, puteţi trimite anumite informaţii despre dvs., precum numele, adresa de e‑mail, numarul de telefon mobil, genul, mărimea la tricou și la încălțăminte, compania la care lucrați.

Informaţii despre modul în care utilizaţi Serviciile

În afara informaţiilor pe care le furnizaţi, putem colecta informaţii despre modul în care utilizaţi Serviciile noastre prin intermediul site-ului sau aplicației şi prin alte mijloace. De exemplu, putem colecta:

Informaţii despre participarea la competițiile sportive organizate de noi, cum ar fi scorul din fiecare set/game/meci, timpul obținut, locul obținut în cadrul categoriei de concurs.

 

Informaţii din surse terţă parte

Este posibil să primim informaţii despre dvs. din surse publice şi comercial (în limitele permise de lege), pe care le putem combina cu alte informaţii primite de la sau despre dvs. De asemenea, putem primi informaţii despre dvs. din reţelele de socializare atunci când decideţi să vă conectaţi la acestea.

Alte informaţii pe care le colectăm

Mai putem colecta alte informaţii despre dvs. sau despre modul de utilizare a serviciilor prin metode pe care vi le descriem în momentul colectării sau în alt mod, având consimţământul dvs.

Puteţi decide să nu ne furnizaţi anumite tipuri de informaţii (de exemplu, informaţii pe care le solicităm în timpul înregistrării contului Corporate Games), dar acest lucru poate afecta posibilitatea dvs. de a utiliza unele Servicii.

 

CUM UTILIZĂM INFORMAŢIILE DVS.?

 

Putem utiliza informaţiile pe care le colectăm în următoarele scopuri:

 • pentru a vă înregistra pe dvs. sau echipa dvs. la un Serviciu sau la o competiție sportivă;
 • pentru a oferi un Serviciu sau o caracteristică solicitată;
 • pentru a oferi conţinut şi servicii personalizate, pe baza activităţilor anterioare în cadrul Serviciilor noastre;
 • pentru a evalua şi a analiza piaţa, produsele şi serviciile noastre (inclusiv solicitarea opiniilor dvs. referitoare la produsele şi serviciile noastre şi realizarea sondajelor în rândul clienţilor);
 • pentru a înţelege modul în care sunt utilizate Serviciile noastre, astfel încât să le putem îmbunătăţi şi să dezvoltăm noi produse şi servicii;
 • pentru a desfăşura extrageri de premii gratuite, concursuri cu premii sau promoţii, în limitele permise de lege; şi
 • în alte scopuri, având consimţământul dvs.

Este posibil să combinăm informaţiile de la sau despre dvs., inclusiv cele provenind de la Servicii diferite, în scopuri conforme prezentei Politici de confidenţialitate. De exemplu, este posibil să utilizăm detaliile contului dvs. Corporate Games pentru toate Serviciile care necesită un cont Corporate Games. Sau putem să ne întemeiem recomandările noastre privind noi elemente sau servicii care v-ar plăcea pe baza serviciilor pe care le-ați utilizat deja.

 

CUI DEZVĂLUIM INFORMAŢIILE DVS.?

Nu vom dezvălui informaţiile dvs. către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul dvs. Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile dvs. către următoarele entităţi:

 • Furnizori de servicii. Dezvăluim informaţiile dvs. şi către companii care furnizează servicii pentru sau în numele nostru, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru. Aceste entităţi au o capacitate limitată de a utiliza informaţiile dvs. în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii.
 • Alte părţi, atunci când este obligatoriu din punct de vedere legal sau este necesar pentru protecţia serviciilor noastre. Pot exista situaţii în care dezvăluim informaţiile dvs. către alte părţi:
  • pentru a ne conforma legii sau drept răspuns la un procedură legală obligatorie (cum ar fi un mandat de percheziţie sau o hotărâre judecătorească);
  • pentru a verifica sau a asigura conformitatea cu politicile care reglementează Serviciile noastre; şi
  • pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranţa companiei Corporate Games sau a oricăror afiliaţi, parteneri de afaceri sau clienţi ai acesteia.
 • Altor părţi asociate cu tranzacţiile la nivel corporativ. Este posibil să dezvăluim informaţiile dvs. către o terţă parte în cadrul unei fuziuni sau a unui transfer ori în cazul unui faliment.
 • Altor părţi cu consimţământul sau la instrucţiunile dvs. În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţii despre dvs. terţilor cărora consimţiţi sau solicitaţi să efectuăm o asemenea dezvăluire.

OPŢIUNILE DVS.

Vă oferim o gamă largă de opţiuni privind modul în care vă utilizăm informaţiile. Puteţi alege dacă doriţi să primiţi comunicări promoţionale de la noi urmând instrucţiunile de dezabonare incluse în prezenta comunicare. În plus, cu o frecvenţă destul de mare, aveţi şi posibilitatea de a opta, prin schimbarea stărilor pentru anumite Servicii, în momentul în care  vă trimitem o notificare imediată sau accesând paginile web corespunzătoare.

CE FACEM PENTRU A VĂ MENŢINE INFORMAŢIILE ÎN SIGURANŢĂ?

Am implementat măsuri rezonabile, fizice şi tehnice, pentru a proteja informaţiile pe care le colectăm în legătură cu Serviciile. Totuşi, reţineţi că, deşi luăm măsuri rezonabile pentru a vă proteja informaţiile, niciun site web, nicio transmisiune pe internet, niciun computer şi nicio conexiune wireless nu sunt complet sigure.

CONSIMŢĂMÂNTUL PENTRU TRANSFERUL DE DATE INTERNAŢIONAL

Prin utilizarea sau participarea la orice Serviciu şi/sau furnizarea informaţiilor dvs., consimţiţi la colectarea, transferul, stocarea şi procesarea informaţiilor dvs. în afara ţării dvs. de reşedinţă (de exemplu, România), în conformitate cu prezenta Politică de confidenţialitate. Reţineţi că legislaţia privind protecţia datelor şi alte legi alte ţărilor către care este posibil să vă transferăm informaţiile pot fi mai puţin cuprinzătoare decât cele din ţara dvs.

ACCESAREA INFORMAŢIILOR DVS.

Conform legislației aplicabile, aveți dreptul de a solicita detalii privind informaţiile pe care le colectăm şi de a corecta inexactităţile cuprinse în acestea. Toate celelalte drepturi legale ale utilizatorilor rămân neafectate. Este posibil să refuzăm procesarea unor solicitări care se repetă în mod nerezonabil, necesită un efort tehnic disproporţionat, pun în pericol confidenţialitatea altor persoane, sunt extrem de nepractice sau a unor solicitări de accesare care nu sunt cerute de legea locală. Dacă doriţi să solicitaţi accesarea informaţiilor dvs., contactaţi departamentul nostru de relaţii cu clienţii la adresa bucuresti@corporate-games.ro

REŢINEREA DATELOR

Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că informaţiile despre dvs. sunt disponibile numai atâta timp cât este necesar pentru scopul în care au fost procesate sau atâta timp cât este necesar conform prevederilor oricărui contract, oricărei legi în vigoare ori în scopuri statistice, făcând obiectul unei protecţii corespunzătoare.

LINKURI ŞI PRODUSE ALE UNOR TERŢE PĂRŢI ÎN CADRUL SERVICIILOR NOASTRE

Este posibil ca Serviciile noastre să ofere linkuri către site-uri web şi serviciile unor terţe părți aflate în afara controlului nostru. Nu răspundem pentru securitatea şi confidenţialitatea informaţiilor colectate de site-uri web sau alte servicii. Trebuie să fiţi precaut şi să examinaţi declaraţiile privind confidenţialitatea aplicabile site-urilor web şi serviciilor terţă parte pe care le utilizaţi.

De asemenea, vă punem la dispoziţie anumite produse sau servicii dezvoltate de terţe părţi. Compania Corporate Games nu este răspunzătoare pentru produsele sau serviciile acestora.

 

Terţe părţi care furnizează conţinut, publicitate sau funcţionalităţi în cadrul Serviciilor noastre

Anumite părţi din conţinutul, publicitatea sau funcţionalităţile din cadrul Serviciilor noastre pot fi furnizate de terţe părţi care nu sunt afiliate cu noi. De exemplu:

 • vă oferim posibilitatea să urmăriţi conţinut video de la furnizori de conţinut;
 • terţele părţi dezvoltă aplicaţii pe care vi le punem la dispoziţie prin site-ul sau aplicația Corporate Games;
 • anumite terţe părţi pot distribui publicitate sau pot monitoriza care sunt tipurile de publicitate pe care le vizualizează utilizatorii, cât de frecvent vizualizează publicitatea şi ce acţiuni efectuează utilizatorii drept răspuns la acestea; şi
 • vă permitem să distribuiți anumite materiale altor persoane prin intermediul reţelelor de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Google + şi LinkedIn.

Aceste terţe părţi pot să colecteze sau să primească anumite informaţii despre modul în care utilizaţi Serviciile, inclusiv prin intermediul modulelor cookie, al transmiţătoarelor şi al unor tehnologii similare, iar informaţiile pot fi colectate de-a lungul timpului şi combinate cu informaţiile colectate de pe diverse site-uri web şi servicii online. Corporate Games nu controlează colectarea datelor şi practicile de utilizare ale acestor companii. Unele dintre aceste companii participă la programe din domeniu, concepute pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege dacă doresc să primească mesaje publicitare orientate. Pentru a afla mai multe, accesaţi site-urile web operate de Network Advertising Initiative „http://networkadvertising.org” şi Digital Advertising Alliance „http://www.aboutads.info/”.

Dacă vă conectaţi la o reţea de socializare, este posibil să primim de la serviciul respectiv şi să stocăm informaţiile de autentificare, pentru a vă permite să vă conectaţi, precum şi alte informaţii pe care acceptaţi să le primim atunci când vă conectaţi la acele servicii.

De asemenea, reţineţi că, dacă decideţi să vă conectaţi la o reţea de socializare de pe un dispozitiv utilizat de alte persoane în afara dvs., este posibil ca şi ceilalţi utilizatori să poată vizualiza informaţiile privind contul dvs. stocate sau afişate pe reţelele de socializare la care vă conectaţi.

MODULE COOKIE, TRANSMIŢĂTOARE ŞI TEHNOLOGII SIMILARE

Atât noi, cât şi anumite terţe părţi care furnizează conţinut, publicitate sau alte funcţionalităţi prin intermediul Serviciilor noastre, putem utiliza module cookie, transmiţătoare şi alte tehnologii în anumite zone ale Serviciilor.

Module cookie

Modulele cookie sunt fişiere de mici dimensiuni care stochează informaţiile din computerul, televizorul, telefonul dvs. mobil sau din alt dispozitiv. Acestea permit entităţii care a introdus modulul cookie pe dispozitivul dvs. să vă recunoască pe diverse site-uri web, servicii, dispozitive şi/sau sesiuni de navigare. Modulele cookie au multe scopuri utile. De exemplu:

 • modulele cookie vă pot reţine datele de conectare, pentru a nu fi nevoit să le introduceţi de fiecare dată când vă conectaţi la un serviciu;
 • modulele cookie ne ajută pe noi şi companiile terţă parte să înţelegem care părți ale Serviciilor noastre sunt cele mai populare, deoarece astfel putem observa ce pagini şi caracteristici accesează vizitatorii şi cât timp petrec pe pagini. Studiind acest tip de informaţii, putem să adaptăm mai bine Serviciile şi să vă oferim o experienţă superioară.
 • modulele cookie ne ajută pe noi şi terţele părţi să înţelegem ce anunţuri aţi vizualizat, astfel încât să nu primiţi acelaşi anunţ de fiecare dată când accesaţi un Serviciu;
 • modulele cookie ne ajută pe noi şi terţele părţi să vă oferim conţinut şi publicitate relevante, colectând informaţii despre modul în care utilizaţi Serviciile noastre, precum şi alte site-uri web şi aplicaţii.

Atunci când utilizaţi un browser web pentru a accesa Serviciile, îl puteţi configura să accepte toate modulele cookie, să respingă toate modulele cookie sau să vă notifice în momentul în care este trimis un mod cookie. Fiecare browser este diferit. Consultaţi meniul „Ajutor” al browserului dvs. pentru a afla cum puteţi schimba preferinţele privind modulele cookie. Sistemul de operare al dispozitivului dvs. poate conţine comenzi suplimentare pentru modulele cookie.

Totuşi, reţineţi că unele Servicii pot fi concepute pentru a funcţiona cu ajutorul modulelor cookie şi că dezactivarea acestora poate afecta posibilitatea de utilizare a acestor Servicii sau a anumitor părţi ale acestora.

Alte tipuri de stocare locală

Noi, împreună cu anumite terţe părţi, putem utiliza alte tipuri de tehnologii de stocare locală corelate cu Serviciile noastre, cum ar fi obiectele partajate local (denumite şi „module cookie flash”) şi stocarea locală HTML5. Aceste tehnologii sunt similare modulelor cookie discutate mai sus prin faptul că sunt stocate pe dispozitivul dvs. şi pot fi utilizate pentru a stoca anumite informaţii despre activităţile şi preferinţele dvs. Totuşi, este posibil ca aceste tehnologii să utilizeze alte părţi ale dispozitivului faţă de modulele cookie standard, astfel încât să nu le puteţi controla cu ajutorul instrumentelor şi setărilor standard ale browserului. Pentru mai multe informaţii despre dezactivarea sau ştergerea informaţiilor din modulele cookie flash, faceţi clic aici „http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flas....

Transmiţătoare (”Beacons”)

Noi, împreună cu anumite terţe părţi, putem să utilizăm şi tehnologiile denumite transmiţătoare (sau „pixeli”) care comunică informaţii de pe dispozitivul dvs. către un server. Transmiţătoarele pot fi încorporate în conţinut online, în videoclipuri şi e-mailuri şi pot permite unui server să citească anumite tipuri de informaţii de pe dispozitivul dvs., să afle când aţi vizualizat un conţinut specific sau un anumit mesaj de e-mail, să determine ora şi data la care aţi vizualizat transmiţătorul şi adresa IP a dispozitivului dvs. Atât noi, cât şi anumite terţe părţi care utilizează transmiţătoarele în diverse scopuri, inclusiv pentru a analiza utilizarea Serviciilor noastre şi (în combinaţie cu modulele cookie) pentru a furniza conţinut şi anunţuri mai relevante pentru dvs.

Prin accesarea şi utilizarea Serviciilor noastre, consimţiţi la stocarea modulelor cookie, la folosirea altor tehnologii de stocare, a transmiţătoarelor şi a altor informaţii de pe dispozitivul dvs. De asemenea, sunteţi de acord ca noi şi terţele părţi menţionate mai sus să accesăm asemenea module cookie, tehnologii de stocare locală, transmiţătoare şi informaţii.

 

PLUGINURILE REȚELEI SOCIALE

Serviciile noastre pot utiliza pluginurile rețelei sociale ("Plugin-uri"). Când utilizați un serviciu care conține pluginuri, informațiile pot fi transferate direct de pe dispozitivul dvs. către operatorul rețelei sociale. Nu avem nicio influență asupra datelor colectate de Plugin. Dacă sunteți conectat (ă) la rețeaua socială, utilizarea de către dvs. a Serviciului nostru poate fi transmisă în contul dvs. de rețea socială. Dacă interacționați cu pluginurile, de exemplu făcând clic pe "Like", pe "Follow" sau pe "Share" sau pe "introduceți un comentariu", informațiile se pot afișa automat în profilul dvs. de rețea socială. Chiar dacă nu sunteți conectat (ă) la contul dvs. de rețea socială, este posibil ca pluginurile să vă transmită adresa IP operatorilor de rețea socială. Vă rugăm să luați în considerare acest lucru atunci când utilizați serviciile noastre.

Pentru informații despre operatorii de rețele sociale din Plugin-urile utilizate în serviciile noastre ("Operatori"), vă rugăm să consultați informațiile de mai jos:

Operatorii de plugin-uri utilizate în serviciile noastre

Dacă sunteți membru al uneia sau mai multora dintre următoarele rețele sociale și nu doriți ca Operatorul să conecteze datele referitoare la utilizarea serviciilor noastre cu datele dvs. de membru stocate deja de către Operator, vă rugăm să vă deconectați de la rețeaua socială înainte de a utiliza Servicii.

Facebook

Controlor de date: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, Hanover Quay 5-7, Dublin, Irlanda ("Facebook"). Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul Facebook al politicii de confidențialitate la adresa "https://www.facebook.com/about/privacy/".

Google+

Controlor de date: Google Inc., Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA ("Google"). Pentru informații suplimentare, puteți vizita site-ul Google privind politicile de confidențialitate la adresa "https://www.google.com/privacy".

LinkedIn

Controlor de date: LinkedIn Ireland, Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Irlanda ("LinkedIn"). Pentru informații suplimentare, puteți vizita site-ul LinkedIn privind politica de confidențialitate la adresa "http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv".

Twitter

Controlor de date: Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA ("Twitter"). Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al politicii de confidențialitate Twitter de la "https://twitter.com/privacy".

INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Dacă aveţi anumite întrebări, contactaţi-ne la bucuresti@corporate-games.ro